Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zsófialiget szemétszállítás

Szemétszállítás Zsófialiget egész területén és övezetében

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.


Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat: sittszállítás
Milyen módon lehet pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét szállításának költségét szeretné megtakarítani, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, építkezési sitt, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elszállításának talán leggazdaságosabb eszköze a konténeres szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és közli, hogy milyen típusú szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

szemétszállítás Zsófialiget
Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy a hozzánk fordulók alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert nem ritkán történik meg az, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Ez a fő oka annak, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit tágasabb konténerrel számoljanak a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk szállítani.

 

 

Mikor ajánljuk kérni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor fogják kezdeni a szemét hordását.

Nem elhanyagolandó, hogy a rendelés időpontja után ne kelljen több bontási munkát végezni pl. lakásfelújításkor, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és folytathassa az építkezést.

A konténer 7 napig felár nélkül maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy telepakolta a konténert, és elszállíthatjuk Öntől, akkor az elterjedt gyakorlat szerint még aznap, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

 

 

 

 

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Zsófialiget területén?

Szinte biztosan olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

 

 

 

 

Merre vállalunk szelektív szemétszállítást Zsófialiget területén?

Zsófialiget teljes területén behajthatunk mindenhová, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen kívül a kelet pest megyei településeken, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Zsófialiget területén kívül még az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szelektív szemétszállítás Zsófialiget

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 

 

 

 

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Zsófialiget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 

 

 • Gépi földmunka Zsófialiget
 • Bobcat kölcsönzés Zsófialiget
 • Termőföld szállítása Zsófialiget
 • Sóder-homok szállítása Zsófialiget

Szemétszállítás Zsófialiget vonzáskörzetében, kedvező áron, akár azonnal, ünnepnapon is 06 30 944 3839.